Вокальні школи Чернігова і Ніжина представили глядачеві артисти, які взяли участь у концерті в рамках проекту «Вокальний абонемент» Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм 20 січня 2019 року.

Лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів Сергій Гладарьов і Любов Пархоменко – це ніжинська вокальна школа. На думку автора проекту заслуженого діяча мистецтв України, мистецтвознавця Олега Васюти, значення Ніжина в музичній культурі нашого краю надзвичайно велике. «Він якщо не перший, то й не другий», – каже пан Олег.

Сергій Гладарьов і Любов Пархоменко – випускники педагога Алли Хоменко Ніжинського держуніверситету імені Миколи Гоголя, з ними працює концертмейстер Галина Брюзгіна. У їхньому виконанні прозвучали твори Миколи Лисенка, Людмили Олександрової, Анатолія Кос-Анатольського, Вольфганга Амадея Моцарта, Джузеппе Верді, Сергія Рахманінова на вірші Михайла Петренка, Івана Франка, Афанасія Фета. Потужним фіналом 19-го концерту в рамках проекту «Вокальний абонемент» стало виконання Сергієм Гладарьовим і Любов’ю Пархоменко заключної сцени із опери Петра Чайковського «Євгеній Онєгін».

 За публікаціями прес-центру Чернігівського обласного філармонійного центру

Прочитано 677 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative