Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

У Полтавському національному педагогічному університеті імені В.Г. Короленка 26-27 квітня 2018 р. відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю знань «Біологія». Для організації та проведення цього заходу в університеті було створено галузеву конкурсну комісію, до складу якої увійшли науковці, науково-педагогічні працівники ПНПУ імені В. Г. Короленка та інших закладів вищої освіти України.

На першому (заочному) етапі представники комісії забезпечили рецензування 71 студентської наукової роботи, що надійшли із 40 закладів вищої освіти. На підсумкову науково-практичну конференцію було запрошено авторів 20 наукових робіт із різних міст України (Київ, Львів, Харків, Вінниця, Одеса, Умань, Тернопіль, Ніжин, Мелітополь, Чернівці, Дніпро, Переяслав-Хмельницький, Полтава, Кременчук, Дрогобич, Чернігів та ін.).

Для презентації результатів своїх досліджень учасники конкурсу були розподілені за секціями «Біологія рослин», «Біологія тварин» та «Загальна біологія».

Наукові керівники студентських робіт, нагороджених дипломами І-ІІІ ступенів, відзначені подяками галузевої конкурсної комісії.  Наукова робота студентки  Ніжинського державного університету Ракоїд Юлії Володимирівни «Порівняльна дія синтетичних регуляторів росту на асиміляційні процеси озимої пшениці сорту Ювіата» (науковий керівник: к.б.н., доцент Гавій В.М.) була нагороджена  дипломом III-го ступеня.

 Для заохочення студентам, які не ввійшли до складу переможців, вручено грамоти «За актуальність дослідження».

Після проведення конкурсу було проведено  цікаві екскурсії по  музеях природничого факультету ПНПУ імені В.Г. Короленка. Також   була проведена захоплююча екскурсія по місту Полтава.

Наступного дня викладачі університету провели екскурсію до ботанічного саду ПНПУ імені В.Г. Короленка та Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю знань «Біологія» пройшов у цікавій, творчій, науковій атмосфері. Дякуємо членам організаційного комітету та галузевій конкурсній комісії за теплий прийом і творчу атмосферу на конкурсі. Усім учасникам бажаємо успіхів, наукових здобутків та подальших перемог.

 

Прочитано 897 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative