29 вересня, напередодні Дня працівників освіти, голова обласної ради Ігор Вдовенко та голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч зустрілися з освітянами Чернігівщини, які відзначені державними нагородами та обласними преміями імені Софії Русової та імені Георгія Вороного. 

На урочистих заходах п’ять кращих освітян області були нагороджені Обласною Премією імені Георгія Вороного, серед них - Мельничук Олександр Володимирович, проректор з наукової роботи та міжнародних зв'язків Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.

За вагомі досягнення в підготовці  науково-педагогічних кадрів, особистий внесок у розвиток вищої освіти, кандидатура Олександра Мельничука рекомендована вченою радою університету 23 травня 2017 р.

Колектив та студентство Ніжинського державного університету вітає Олександра Володимировича з нагородою! Впевнені, що ця висока відзнака додасть Вам ще більшого стимулу для спрямування своєї професійної, громадської та творчої діяльності для подальшого розвитку університету! Зичимо Вам здоров’я, наснаги, добра, невтомної життєвої активності та нових творчих успіхів!

Довідково:

щорічні обласні премії імені Софії Русової та імені Георгія Вороного засновані рішеннями обласної ради з 1 січня 2007 року та з 1 січня 2011 року відповідно. Вони присуджуються з метою піднесення ролі та авторитету педагогічних і науково-педагогічних працівників у суспільстві, заохочення їх до творчої, результативної праці, відзначення особливих заслуг педагогічних працівників у розвитку середньої та вищої освіти на Чернігівщині.

Читайте також – https://chor.gov.ua/nasha-diyalnist/novini/item/5913-kerivnyky-oblasti-zustrilysia-z-osvitianamy-chernihivshchyny

Валентина Ващенко

Фото з офіційного веб-порталу Чернігівської обласної ради

Прочитано 947 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative