Шановні викладачі та студенти Ніжинського державного університету ім Миколи Гоголя, сьогодні я зі словами вдячності та поваги звертаюся до людей, які обрали благородну і непросту професію педагога.
День працівника освіти ще з зі шкільної лави сприймається нами як душевне й радісне свято, сповнене посмішок наших мудрих і добрих наставників.
Шановні педагоги, викладачі, студенти ветерани освітянської ниви! Прийміть найтепліші сердечні вітання з вашим професійним святом. Ви присвятили своє життя одній зі найважливіших справ - навчанню та вихованню підростаючого покоління. Ви вкладаєте свої знання, життєвий досвід, мудрість, почуття в своїх учнів. А значить, в майбутнє нашого міста, області, України.
Педагогів Ніжина завжди відрізняли високий професіоналізм, активна громадська позиція, відкритість всьому новому. Ваша праця заслуговує щирої вдячності й подяки!
Як  депутат, я голосую в Парламенті за усі законодавчі ініціативи, що стосуються розвитку і реформування освіти, підтримки наших педагогів, однією з основних причин, наприклад, чому проголосував за бюджет 2017 року стало те, що у ньому було передбачено суттєве підвищення заробітної плати нашим педагогам. Роблю все можливе задля покращення  матеріально-технічної бази шкіл, садочків, вищих навічальних закладів  та підтримки учнівської та студентської молоді.
З Університетом ім Гоголя у нас давно склали тісні дружні стосунки. Із викладачами та студентами нас об’єднує багато спільних добрих справ, починаючи від відстоювання інтересів вишу на державному рівні закінчуючи облаштування місць для відпочинку та розвитку студентів. Все це доводить, що  разом ми, викладачі, студенти, громада Ніжина - одна команда націлена на результат зробити для молодого покоління усі умови для здорового та успішного розвитку.
Дорогі викладачі, щиро бажаю, щоб ваші серця ніколи не втратили віри у студентів і у свою можливість направити їх на шлях добра і справедливості. Переконаний, що професіоналізм та самовіддана праця колективу Університету допоможе й надалі відкривати перед молоддю нові горизонти та передавати знання і неоціненний досвід прийдешнім поколінням. Адже саме освічені люди є головним надбанням нашої держави.
Дорогі студенти! Ваш Університет має багаті традиції і здатен забезпечити Вас важливими знаннями, які знадобляться Вам у житті, зроблять його змістовним і гідним, подарують Вам радість творчості. Любіть обрану Вами професію, невпинно самовдосконалюйтеся, і вона полюбить Вас, дозволить Вам повною мірою самореалізуватися на благо Вам самим, Вашим родинами і нашій Вітчизні. Бажаю Вам успіхів у навчанні, підкорення нових вершин знань, творчого оптимізму, успішної майбутньої кар’єри!
Зі святом!
Прочитано 1168 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative