Будь-яка дитина повинна зростати у повній та щасливій родині і для цього їй потрібні і тато і мама. Говорити про те, що роль котрогось із батьків є важливішою просто безглуздо. Не дарма ж навіть у календарі є як День матері так і День батька.

13 травня, мала зала виконавчого комітету була відкрита для всіх, хто хотів прийняти участь у роботі круглого столу «Сучасна модель сім’ї: роль батька у житті дитини». Захід організували відділ у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради за підтримки управління освіти Ніжинської міської ради. Серед тих, хто прийняв участь у роботі круглого столу: викладачі, психологи, науковці, соціальні працівники навчальних закладів та установ міста, студенти, представники батьківських комітетів, учнівського та студентського врядування, ЗМІ та громадськості міста.

Головною темою розмов була сім’я, а зокрема погляд на неї батьків та дітей, роль батька у родині, позбавлення батьківських прав.

Безпосередню участь в роботі круглого столу взяли студенти та викладачі факультету психології та соціальної роботи НДУ ім.М.Гоголя. Зокрема, студенти-майбутні соціальні педагоги представили результати своїх теоретичних та емпіричних досліджень, які були присвячені темі заходу.

На круглому столі «Сучасна модель сім’ї: роль батька у житті дитини» (захід організували відділ у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради за підтримки управління освіти Ніжинської міської ради) представлені були результати дослідження щодо ролі батька у сучасній сім'ї, яке провели студенти-майбутні соціальні педагоги і соціальні працівники під керівництвом доцента кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи НДУ Володченко Жанни Михайлівни.

Прочитано 650 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative