Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

10 квітня 2021 року магістранти першого курсу спеціальності 081 Право (Петрушенко Віталій, Труш Анна) та викладачі кафедри політології, права та філософії (проф. Городецька І.А., доц. Геєць І.В., доц. Дудченко О.С.) Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя взяли участь у вебінарі «Права людини та верховенство права в історичних подіях та постатях», який є частиною серії онлайнових заходів, присвячених історії та сучасному стану прав людини та руху за рівноправ’я як у світі загалом, так і в Грузії та Україні зокрема.

Під час заходу учасники/ці мали можливість: поглибити знання з історії становлення прав людини від найдавніших часів до сьогодення; почути інформацію про відомих активістів/ок та правозахисників/ць, які власними діями просували ідеї рівності у правах; зрозуміти, як відбувалося формування та становлення ідеї верховенства права; проаналізувати історичний рух України на шляху становлення демократії та поваги до прав людини (https://youtu.be/k8B30f91gP4).

Долучення до інтерактивного освітнього процесу шляхом участі у даному вебінарі є альтернативним інструментом формування та вдосконалення низки загальних і фахових компетентностей, передбачених галузевим магістерським стандартом спеціальності 081 Право та відповідною ОП, що реалізується в НДУ імені Миколи Гоголя (ЗК8, СК1, СК3, СК9 та ін.), а також фактором безперервного професійного розвитку НПП.

Щиро дякуємо спікеру вебінару – фаховому тренеру з прав людини, толерантності та методики викладання суспільних дисциплін Олександру Войтенку за цікаву, змістовно насичену лекцію та вичерпні відповіді на запитання. Захід проведено ГО «Вектор прав людини» (Україна) у партнерстві з ГО «Світ толерантності» (Грузія) та ГО «Простір вільних ініціатив» (Україна) в межах проекту «У пошуках прав людини» за підтримки Фундації Будинків прав людини та фінансової підтримки Європейського Союзу.

 

Гарант ОПП «Право» другого (магістерського) рівня вищої освіти,

д.ю.н., проф. Городецька І.А.

Прочитано 1097 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative