Університет

Про університет

Ректорат

Вчена рада

Наукова робота

Студентська наукова робота

Музейний комплекс

Результати моніторингу якості освіти

Публічні закупівлі

Нормативна база

Вакансії

Звернення до ректора

Скринька довіри

Новини університету

Науково-природничий музей

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами

Сучасний світ змінюється швидко. Новітнє суспільство висуває до освіти нові вимоги. Самостійність, творчість, активність, робота у команді, здатність адаптуватися, оперативно знаходити необхідну інформацію, оцінювати ризики та приймати рішення, досліджувати, експериментувати, імпровізувати – ці риси особистості, які є вкрай необхідними випускникам закладів освіти.

З метою підготовки педагогічних працівників до застосування ігрових та діяльнісних методів навчання та формування конкурентоспроможних випускників, НДУ імені Миколи Гоголя цього року було включено у всеукраїнський проєкт МОН України спільно з THE LEGO Foundation «Сприяння освіті» відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння між THE LEGO Foundation та МОН України. Тому вже з нового навчального року для студентів спеціальності «Початкова освіта» буде читатися курс «Навчання через гру».

20 лютого 2020 року на базі кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту було проведено тренінг THE LEGO Foundation «Навчання через гру» для викладачів університету. Разом з тренеркою Оксаною Левандовською учасники навчались застосовувати ресурс LEGO в НУШ: складати хмари слів, виробляти правила класу, пізнавати етапи ранкових зустрічей, проєктувати, досліджувати. Одним словом, увійшовши в «стан потоку» ніяк не могли вийти з нього!

Якщо Ви ще ніколи не будували підступні вежі за допомогою звичайнісіньких прищіпок, не робили селфі власноруч створеним фотоапаратом, не грали в вокально-інструментальному ансамблі «LEGO», не презентували власний дизайнерський заклад освіти майбутнього, то тоді Вам до нас!

Будемо разом пізнавати, вивчати навколишній світ, застосовувати ігровий та діяльнісний підходи й на власному досвіді переконаймося, що це набагато цікавіше, ніж просто отримувати суму знань про нього!

Ми готові до творчої взаємодії з майбутніми вчителями початкових класів!!!

Доцент кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту             Н.В.Білоусова

Прочитано 701 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative