Факультет психології і соціальної роботи (архів)

Деканат

Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи

Кафедра загальної та практичної психології

Кафедра педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту

Кафедра психології

Кафедра дошкільної освіти

Абітурієнтам

Навчально-методичний кабінет

Навчально-науковий центр розвитку Інклюзивної освіти.

Центр соціально-педагогічних досліджень

Новини факультету

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

З 27 січня по 10 березня ми мали змогу проходити практику в початковій школі Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ст. №10. Нам вона запам’ятається на все життя, адже це перший серйозний досвід в нашій педагогічній діяльності.

 

Школа прийняла нас з теплом та відкритою душею. З першого дня ми зрозуміли, що нам тут раді. Нас швидко розподілили з 1-го по 3-ті класи і ми з радістю, відповідальністю та з творчістю поринули в цікаве шкільне життя. З перших днів практики ми встановили авторитет серед учнів та виявили велику зацікавленість своєї особистості у дітей, а потім уже і щиру дитячу любов. Ми з дня у день допомагали класним керівникам в організації навчально-виховної діяльності учнів, оформляли класні куточки, слідкували за дисципліною в класі, відводили дітей до шкільної їдальні, мали змогу проводити уроки, виховні заходи, виготовляти з дітьми стінгазету на тему «Життя нашого класу» та допомагати дітям у їх навчально-пізнавальній діяльності.

Кожна з нас спостерігала за перебігом та проведенням вчителем уроків та виявила, визначила для себе певні унікальні методи, прийоми, способи навчання та виховання дітей молодшого шкільного віку. Все це, для нас, є гарним досвідом для подальшої педагогічної діяльності.

Завдяки практиці ми проявили себе з різних сторін, а головне мали змогу побути трішки вчителем та зрозуміти те, що ми обрали ту професію, яка нам подобається.

Ми отримали море приємних вражень, заряд позитивних емоцій, гарний досвід. Ми не хотіли повертатися назад на навчання в університет і діти не бажали нас відпускати. Але навчання продовжується для набуття нових професійних знань, умінь та навичок та подальших звершень.

                                                                  Дешко Ольга,

студентка ІІ курсу спеціальності «Початкова освіта. Англійська мова»

Прочитано 1040 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative