Підрозділи

Гоголезнавчий центр

Профком працівників

Університетський психологічний центр

Юридична консультативна служба

Центр професійного розвитку

Відділ практики

Відділ виховної роботи, соціокультурної діяльності та промоції

Міжнародна співпраця

Центр гуманітарної співпраці з українською діаспорою

Цивільний захист та охорона праці

Навчальна науково-дослідна лабораторія

Видавництво

Навчання іноземних громадян

Від імені Програми ім. Фулбрайта в Україні запрошуємо Ваших колег - викладачів, аспірантів, співробітників до участі у фулбрайтівському конкурсі для молодих дослідників та викладачів   Fulbright Research and Development ( FRDP). Кінцевий термін подання заявок -   1 листопада 2021 р . Будемо вдячні за поширення інформації .  

Ми радо проконсультуємо та проведемо презентації програм для всіх зацікавлених у здобутті фулбрайтівських стипендій для роботи над дослідницькими проєктами в американських інституціях - університетах та науково-дослідних центрах, лабораторіях, архівах, бібліотеках. 

У жовтні, щовівторка, Офіс Фулбрайта проводить онлайн-презентації/консультації за участі фулбрайтівських випускників та цьогорічних стипендіатів програми Fulbright Research and Development ( FRDP):  12, 19, та 26 жовтня

РЕЄСТРАЦІЯ є обов'язковою.

Запрошення на Zoom – консультацію буде надіслано зареєстрованим учасникам перед початком зустрічі.

FULBRIGHT RESEARCH AND DEVELOPMENT PROGRAM: Проведення досліджень в університетах США тривалістю від шести до дев’яти місяців. У конкурсі можуть брати участь особи віком до 40 років з дворічним професійним досвідом: викладачі; аспіранти та дослідники, які ще не мають наукового ступеня; кандидати наук; адміністратори вищих навчальних закладів; співробітники науково-дослідних установ; журналісти; фахівці з бібліотечної, музейної та архівної справи; спеціалісти у сфері управління культурою; працівники громадських організацій.    https://fulbright.org.ua/uk/fulbright-research-and-development-program/   Кінцевий термін подання заявок —  1 листопада 2021 року.

Про стипендіатів Програми ім. Фулбрайта останніх років можна дізнатися зі сторінок фулбрайтівських вісників:  https://fulbright.org.ua/uk/library/.  

Прочитано 293 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative