Підрозділи

Гоголезнавчий центр

Профком працівників

Університетський психологічний центр

Юридична консультативна служба

Центр професійного розвитку

Відділ практики

Відділ виховної роботи, соціокультурної діяльності та промоції

Міжнародна співпраця

Центр гуманітарної співпраці з українською діаспорою

Цивільний захист та охорона праці

Навчальна науково-дослідна лабораторія

Видавництво

Навчання іноземних громадян

 

Міжнародна назва: “Management of Internationalisation and German-Ukrainian Academic Cooperation 2020-2023”

Організатори: Ганноверський університет імені Лейбніца (Німеччина) в межах програми DAAD “Support for the internationalisation of Ukrainian higher education institutions – continuing education programmes for administrators at Ukrainian higher education institutions in education and academic management” (https://www2.daad.de/hochschulen/ausschreibungen/projekte/de/11342-foerderprogramme-finden/?projektid=57499830&s=1)

Тривалість: 2022-2023

Сторінка проекту: https://www.uni-hannover.de/en/universitaet/internationales/moi-ukraine/

Опис: Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя є учасником другої хвилі проєкту «Управління інтернаціоналізацією та українсько-німецька академічна співпраця 2020-2023». Ключовою метою проекту є підвищення кваліфікації кадрів українських університетів. Програма призначена для того, щоб надати учасникам знання про різні аспекти інтернаціоналізації і дати їм можливість управляти відповідними процесами, а також сприяти інтернаціоналізації своїх університетів. Учасники дізнаються про концепції та стратегії інтернаціоналізації вищої освіти в різних країнах; порівняють німецьку та українську системи, а також університетські структури. Вони дізнаються, як керувати всіма аспектами академічної мобільності та співпраці в галузі досліджень, а також як розробити та реалізувати відповідну стратегію інтернаціоналізації або будь-який інший індивідуальний проект в області інтернаціоналізації. Програма дає уявлення про доступні інструменти фінансування міжнародного співробітництва на основі досвіду Volkswagen Foundation, Фонду Олександра фон Гумбольдта, HRK, DAAD, DFG, а також завдяки короткостроковим стажуванням в означених або інших установах. «Німецько-українське академічне товариство» (The German-Ukrainian Academic Society e.V.), а також «Мережа управління наукою» (Science Management Network) підтримують реалізацію програми, надають рекомендації щодо інституційних проектів, а також допомогу в проведенні стажувань та мережевих заходів.

Координатори: Бутич Наталія, Ганноверський університет імені Лейбніца, міжнародний офіс; координатор проєкту від НДУ імені Миколи Гоголя – Плотніков Є.О.

Прочитано 277 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative