Факультет психології і соціальної роботи (архів)

Деканат

Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи

Кафедра загальної та практичної психології

Кафедра педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту

Кафедра психології

Кафедра дошкільної освіти

Абітурієнтам

Навчально-методичний кабінет

Навчально-науковий центр розвитку Інклюзивної освіти.

Центр соціально-педагогічних досліджень

Новини факультету

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

На запрошення оргкомітету кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи учні кожної школи міста та району, міського та обласного ліцею, студенти коледжу культури та мистецтв ім. Заньковецької, медичного коледжу, Ніжинського агротехнічного інституту НУБіП України, Ніжинського агротехнічного коледжу, студенти спеціальності «соціальна робота» та інших спеціальностей університету відгукнулися на пропозицію відзначити …Міжнародний день волонтера змістовними та цікавими майстернями, де могли б познайомитися, поспілкуватися, отримати яскраві емоції, відзнаки й подарунки для найактивніших!

 

Відкривала вітальним словом Перший Волонтерський форум молоді міста Ніжина та Ніжинського району Конончук Антоніна Іванівна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи, перший декан факультету психології та соціальної роботи, яка зачитала лист привітання з нагоди Проведення Волонтерського форуму від заступника міністра молоді та спорту Олександра Яреми.

Також виступили з вітальним словом до учасників форуму Alex Marx, волонтер Корпусу Миру, Лук’янченко Олена, член комісії з питань розвитку волонтерства і молодіжної політики Товариства Червоного Хреста України, Суховєєва Наталія Миколаївна – кандидат педагогічних наук, доцент, перший завідувач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи з побажаннями розвитку волонтерського руху на Ніжинщині.

Привітали з днем народження піснею всім залом Новгородського Руслана Григоровича, кандидата педагогічних наук, доцента кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи та Саєнко Наталію Володимирівну, голову Ніжинського міського Товариства Червоного Хреста.

Майстри своєї справи - вчителька історії Єсипенко Людмила та старший викладач Ляшенко Тетяна провели майстерню волонтера «Міжнародне гуманітарне право», в інтерактивній взаємодії показали історичні аспекти волонтерства Товариства Червоного Хреста на Ніжинщині.

Неперевершена Світлана Бутенко, фахівець з молодіжної роботи НММЦ, заступник голови ГО «Лабораторія ініціативної молоді» розповіла, як можна протидіяти мові ненависті онлайн та офлайн.

Майбутні професіонали своєї справи студенти спеціальності «Соціальна робота» Опанасенко Ольга, Дарина Данько, Олеся Шейко, Сніжана Якушко, Катруха Крістіна провели гру «Перша допомога», яку нам надало Товариство Червоного Хреста України.

Харизматична Підлипська Світлана, коуч здоров’я, майстер-тренер УІПП, експерт в темі дитячо-батьківських стосунків провела майстерню з теми «Що корисно знати волонтеру про спілкування?»

Щиро дякуємо всім, хто вклав частинку себе в організацію та долучився до проведення форуму: Олегу Лисовцю, Антоніні Конончук ,Галі Бондаренко, Александру Сватенкову, Руслану Новгородскому, Тетяні Зінченко, Дімі Піщуліну, КЗ Ніжинський міський молодіжний центр, ГО "Лабораторія Ініціативної Молоді", волонтерській групі «Час для нас»: Алесі Шейко, Дарині Данько, Сніжані Якушко, Alex Marx, Ользі Опанасенко, Крістіні Катрусі, Роману Дідиченко, Артему Скорбачу, Богдану Коротенку, Ірині Бей, Наталії Руденко, Юлії Баранець, Ірині Дудці, Анні Губській та всім іншим! Ви неймовірні!

Щиро дякуємо Товариству Червоного Хреста, що забезпечили роздаткові матеріали та буклети «Як стати волонтером» і в подарунок до грамот кожен отримав довідник волонтера Товариства Червоного Хреста.

На завершення кожен отримав сертифікат участі волонтерського форуму. Ми підвели підсумок зустрічі, спланували наші дії на 2020 рік - висвітлювати на сторінках волонтерська група «Час для нас» та на кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи добрі справи, які будуть здійснюватись до 5.12.2020 Кращі практики волонтерської роботи будуть відзначені заохочувальними подарунками та грамотами.

Прочитано 518 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative